Case WOAB

Het door Solid Partners ontwikkelde softwarepakket CUBE ondersteunt de primaire processen van WOAB.

Hoe zijn jullie bij Solid Partners terechtgekomen?

Henk de Jager, CEO: “Solid Partners leverde al hardware en dacht mee over automatisering. Later kwam telefonie daarbij en hebben we meer automatiseringsprocessen doorlopen, samen met onze partners. Solid Partners kwam daarbij qua prijs-kwaliteitverhouding het beste uit de bus.”

Team WOAB1

Waarom is CUBE van belang voor WOAB? 

WOAB verduurzaamt (koop)woningen en werkt hiervoor samen met diverse partijen. Het bedrijf koos voor CUBE omdat WOAB behoefte had aan een op maat gemaakt softwarepakket.

“CUBE ondersteunt onze primaire processen. We kunnen direct zien hoelang een contract duurt en wat de belangrijkste contractpunten zijn. Voor ons zijn workflows erg belangrijk. CUBE werkt in dat opzicht uitstekend. De integratie van de calculatiemodule en de CRM (klantvolgsysteem)/e-mailwisseling is de volgende stap. Wanneer deze modules erin zitten, is het plaatje compleet.”

Hoe is de integratie en adoptie verlopen van CUBE? 

“Omdat wij en Solid Partners in Deventer gevestigd zijn, verliep de samenwerking soepel. We hebben de tijd genomen om de software in de organisatie te introduceren, stapsgewijs. Dat werkt voor ons heel goed.”

Kevin Mulder CUBE
Kevin Mulder
Product Owner
17-05-2023
×