CRM

Onze feature CRM is een heel belangrijk item in deze software. Aan elke relatie welke opgenomen is in het CRM kan men allerlei handelen koppelen. Door het toevoegen van het bepaald type klant, en door het aangeven van allerlei rollen bij de diverse contactpersonen, kan je makkelijk doelgroepen maken of filteren in het totaal van alle relaties.

Deze tool is handig voor ieder contact met de klant, zodat je weet bij wie je moet zijn voor welke beslissing er ook genomen moet worden binnen het project of de dienst.

Daarnaast kan je voor het aanmaken van een mailing de juiste persoon benaderen voor het delen van informatie.

Bij een contactpersoon kan je allerlei persoonlijk gegevens meegeven. En ook waar zij te bereiken zijn en welke socials zij hebben.

Aan de klant kan ook een accountmanager gekoppeld worden.

Binnen deze feature kan je in een overzicht zien, wat de bedrijfsgegevens zijn, wie de contactpersonen voor welke informatie er zijn, welke raamcontracten er verbonden zijn aan de klant, en welke diensten zij binnen dat raamcontract afnemen, welke openstaande werkorders zij hebben en hoe de financiën geregeld zijn. Zijn er nog openstaande facturen of is alles betaald?

CRM CUBE Online

DEMO aanvragen

Ben je benieuwd naar de demo-versie van het pakket?
Frans Koning
Team CUBE
Wij staan voor jou klaar!
×